Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karfas vakantie

4/5 - (3 stemmen)

Karfas is een van de bekendste badplaatsen van Chios.In het gezellige centrum vindt u tavernen, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Op het prachtige zandstrand is het heerlijk vertoeven. Karfas ligt aan de rand van het district Kambos, een vruchtbare vlakte, ook wel ‘de tuin van Chios‘ genoemd. Olympia beschikt over uitstekende hotels en appartementen in Karfas.

Bezienswaardigheden

Een doorgang van stenen met planten

Het Karfas-strand is een zandstrand. Er zijn veel faciliteiten op het strand gedurende de periode van half april t/m oktober, namelijk ligbedden, parasols, kleedcabines, toiletten, douches, strandbewaking, EHBO en horecagelegenheden. Ook het Ampi-strand is een verzorgd zandstrand met toeristische faciliteiten.??Er zijn een aantal taverna’s met terras, en voor de middag kun je ook naar de minimarktjes, toeristenwinkeltjes en voor de familie en jouw vrienden souvenirtjes kopen in de souvenirwinkeltjes.
Of lekker voor jouwzelf in de hippe kledingwinkel hier Karfas.??Er zijn een paar minimarkten/toeristenwinkels, een souvenirwinkel en een kledingwinkel.??Er zijn een aantal uitgaansmogelijkheden, zoals een aantal bars, die verspreid langs de kustweg liggen. Tussen Karfas en Kontari ligt een discotheek.??In Karfas vind je ook een duikschool en een tennisbaan. Verder kun je je in deze stad vermaken door middel van bananariding, kano’s, ringoriding, waterfietsen, waterscooters, waterski’s en een strandvolleybalnet.