Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
4.2/5 - (5 stemmen)

Achladies ligt aan de oostkust van Skiathos, het meest westelijke van de kleine groep van Voreioi Sporaden eilanden, net voor de oostkust van het vasteland van Griekenland in de Ege??sche Zee. Achladies is een aantrekkelijk resort omgeven door bomen, en profiteert van zijn slechts vier kilometer afstand van Skiathos stad met een reistijd vanuit de luchthaven van twintig minuten.

Toerisme

straatje met witte muren en grote groene struik met roze bloemen Achladies heeft een groot bereik aan accommodaties voor de meeste budgetten, van eerste klas hotels tot appartementen en studio’s. Achladies heeft restaurants en taverna’s waar u een scala aan voedsel kunt vinden voor alle smaken. Wie op zoek is naar een grotere vari??teit kan een ritje naar Skiathos stad maken waar sprake is van een veel ruimere keuze, waaronder de internationale keuken. Traditioneel Grieks eten leunt zwaar op vis, hier zult u dan ook zeker van genieten. Moussaka is een ander favoriete Grieks gerecht, gemaakt van lamsgehakt en aubergines. Een goede manier om traditionele gerechten te proberen is het proeven van mezedes, het Griekse equivalent van de Spaanse tapas, die een verscheidenheid aan hapklare vis, vlees en fruit te bieden heeft. Niet mag onvermeld worden gelaten dat lokale wijnen aangenaam goedkoop verkrijgbaar zijn.

Natuur en klimaat

Het uitzicht vanaf het strand kijkt uit op het kleine onbewoonde eiland Tsougria en het grotere eiland Skopelos. Deze prachtige eilanden zijn een bezoek waard en excursies zijn direct beschikbaar, u kunt er volop genieten van lange wandelingen en prachtig mooi groen waar de bomen zich uitstrekken tot aan de stranden.

Bezienswaardigheden

Achladies nachtleven is lekker ontspannen. Avonden worden besteed in de taverna’s en restaurants om te genieten van een beetje muziek tijdens een maaltijd en een drankje. Degenen die wensen om te feesten tot in de vroege uurtjes kunnen met een korte taxirit naar Skiathos, waar vele gezellige bars en disco’s te vinden zijn.??
Skiathos is bekend om zijn stranden en Achladies is geen uitzondering met zijn zachte gouden zanden, helder blauw water en een breed scala aan watersporten. Een Achladies vakantie biedt een ontspannen vakantie in stralende zonneschijn omringd door een prachtig landschap met een brede selectie van recreatieve activiteiten, zowel in en uit het water. Achladies is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen ontspannen in de mooie omgeving van dit vruchtbare eiland met veel groen. Hoewel het resort een relaxte sfeer heeft, zijn er genoeg activiteiten voor de meer energieke bezoeker in Skiathos stad met zijn winkels, restaurants, bars en disco’s. Achladies is erg populair bij gezinnen, met name degenen met kleine kinderen, omdat het erg veilig is met zwemmen. Het is ook populair bij paren die kunnen genieten van de ontspannen sfeer en zij kunnen profiteren van de voorzieningen in de nabijgelegen stad Skiathos. De meest populaire tijd voor een bezoek aan Achladies is in de zomer, maar het seizoen loopt van Pasen tot eind oktober. Achladies heeft alle essenti??le ingredi??nten voor een onvergetelijke vakantie met zoveel rust als je maar kan wensen, een scala aan recreatieve activiteiten voor de meer energieken onder ons, warme zomer zon en een goed zandstrand. Bovendien is het zeer dicht bij alle voorzieningen die worden aangeboden door de stad Skiathos.

h2>Aanbiedingen Noord-Ege??sche Eilanden vakantie

Deze hotels in Noord-Ege??sche Eilanden hebben de hoogste klantwaardering en zijn daarom uitermate geschikt voor een vakantie naar Noord-Ege??sche Eilanden.