Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
4.7/5 - (6 stemmen)

Agia Fotini, een rustige badplaats met een aantal tavernes, winkels en een haventje in Kreta. Het lange kiezelstrand is met name in de weekenden en vakantieperiodes ook zeer geliefd bij de Grieken. Vooral tijdens de zomermaanden zorgt dit voor een gezellige sfeer.

Bezienswaardigheden

a plate of foodDit is een traditionele taverna aan zee met moderne accenten van comfort, een eenvoudige taverna een steenworp afstand van het water.??Probeer de spinazie taarten, driehoekjes van bladerdeeg gevuld met verse spinazie, horta, dille en venkel, of de vis, bijvoorbeeld zilvere brasem of rode snapper, of wat Stavros dan ook vangt op de dag.??Veel van de voedingsmiddelen uit de gezonde Kretenzisc zijn hier beschikbaar. Zoals verse streekproducten, zelfgekweekte groenten en kruiden en verse zeevruchten.

Een plaats om heerlijk te luieren, te zwemmen en te genieten van een hapje en een drankje op een terras. Ook in de omgeving is genoeg te zien. Zo kun je een bezoek brengen aan de kerk van Thymiana of het Agios Minas-klooster in Neochori.??
Het Agia Fotini strand is langgerekt kiezelstrand dat zich langs de gehele plaats uitstrekt. Omdat Agia Fotini een vrij rustige plaats is, kun je hier echt in alle rust van het Griekse zonnetje genieten! Achter het strand vind je enkele barretjes en restaurantjes met een intieme sfeer. Hier proef je het echte Griekenland!