Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op vakantie naar Andros

4/5 - (2 stemmen)

Andros is een prachtig eiland wat bij Griekenland hoort. Het is de perfecte plek om op vakantie te gaan wanneer je niet houdt van hele massa???s met mensen, het is namelijk een rustige plek.?? Omdat er niet vee buitenlanders op vakantie gaan naar dit eiland is het erg rustig. Het is wel een populaire plek voor Grieken om even te kijken. Wanneer je naar het eiland toe wilt, kan dit niet met het vliegtuig. Wanneer je land is dit op een andere plek, daarna moet je nog ongeveer twee uur lang varen voordat je het prachtige eiland bereikt.

Een witte trap met daarop witte en groene tafels met een bom over de trap heen Stranden, dorpjes en blauwe huisjes

Het eiland Andros is een van de vele eilanden de hoort bij de Griekse Cycladen. In vergelijking met de andere eilanden is het eiland erg groen, er is veel natuurlijk te vinden. Met de afwisselende natuur die er te vinden is, is het een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Behalve de mooie natuurlijk heeft het eiland ook prachtige verlaten stranden. Op het eiland zijn prachtige dorpjes te vinden waar je je ogen uit kunt kijken. Deze dorpjes zijn met als de meeste Griekse dorpjes te herkennen aan de wit met blauwe huisjes en de smalle straatjes.

De hoofdstad van dit eilanden is te vinden tussen twee prachtige witte stranden. Over het hele eiland is de Cycladische stijl terug te vinden en het is duidelijk dat alles afstamt vanuit de middeleeuwen. In de avond is het een gezellige boel op het eiland, iedereen is dan buiten te vinden en het zit vol met gezelligheid. Er zijn veel leuke winkeltjes en leuke restaurantjes te vinden, deze pret gaat meestal door tot laat in de avond. Het is een plek waar altijd mensen wonen wat ervoor zorgt dat het altijd een levendige plek is. De mensen die er rondlopen wonen er echt en je bent niet continu omringt door toeristen. Natuurlijk kun je ook het hele jaar door genieten van de Griekse restaurants.