Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Drie onbekende Griekse eilanden die je moet zien!

4/5 - (2 stemmen)

Griekenland kent veel verschillende eilanden, de meeste heb je vast wel een van gehoord zoals Kreta of Kos. Griekenland heeft nog veel meer mooie eilanden die onbekend zijn maar wel heel leuk zijn om te bezoeken. De onbekende eilanden zijn ook meestal een stuk goedkoper om te bezoeken en nog steeds erg leuk. Wij vertellen je over drie leuke eilanden die het zeker waard zijn om te bezoeken!

Thassos

Een rotsenklif met een vuurtoren en uitzicht over de zee We beginnen met Thassos, dit eiland is echt een juweeltje. Dit is een groen eiland wat gelegen is in de Ege??sche zee. Het eiland heeft prachtige witte zandstranden en prachtige dennenbossen, deze combinatie maakt het een prachtig eiland om te bezoeken. Op het eiland zijn ook prachtige soorten planten en vogels te vinden. Het is een eiland waar nog niet heel veel toeristen komen wat het een leuke en rustige plek maakt om te bezoeken.

Lefkas

Een ander prachtig nog niet zo bekend eiland is Lefkas, dit eiland is met een brug verbonden aan het vaste land van Griekenland. Het eiland heeft zelfs een eigen vliegveld! Ook kun je op dit eiland een van de mooiste Griekse stranden vinden, Porto Katsiki. Ook deze plek wordt nog niet massaal bezocht waardoor je kan genieten van een rustige vakantie. Het is leuk om hier een scooter te huren en lekker te genieten van de rust.

Kaftalonia

Als laatste gaan we het hebben over Kafalonia, dit is een van de grootse Griekse eilanden. Op dit eiland is veel te beleven. Het eiland heeft prachtige stranden, pittoreske dorpjes en prachtige natuur waarvan je kan genieten. Het eiland ligt ook nog een langs de Ionische zee waar beeldige reuze schildpadden te zien zijn! Dit eiland is perfect voor echt natuurliefhebbers en er ook van houden om lekker in het zonnetje te liggen, dit kan natuurlijk prima langs de Ionische zee. Een prachtig eiland om te genieten van je vakantie!