Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De vijf populairste uitgaansgelegenheden in Griekenland

4.3/5 - (6 stemmen)

Je weet het zeker. Dit jaar is de zomervakantie gepland naar Griekenland. Alles is ingepakt en je bent er helemaal klaar voor. Eenmaal geland, beleef je de indrukwekkende historie, het lekkere eten en de enorme gastvrijheid. Maar je mist wat. Diep van binnen ontbreekt het geweldige uitgaansplezier, jezelf een voelen met de muziek en het gevoel van vrijheid onder je vrienden. Echter, weten jij en je vrienden geen leuke uitgaansbestemming te vinden. Op dat moment denken jullie: ???Hadden we maar wat vooronderzoek gedaan???. Dat komt goed uit want, in dit artikel worden de volgende top vijf populairste Griekse uitgaansgelegenheden aangekaart.

groep mensen die samen uitgaan en kijken naar vuurwerkKreta

Kreta is voor veel jongeren het walhalla op het gebied van uitgaan. Dit komt vooral door de twee bekendste plaatsen in Kreta, genaamd Chersonissos en Malia. In Chersonissos heb je een lange straat waar het elke nacht een feest is. Deze straat is gelegen langs de boulevard en staat vol met discotheken, waar vooral Nederlanders te vinden zijn. De populairste club in Kreta is ???Star Beach??? waar regelmatig bekende dj???s een optreden geven in de zomer.

Mikonos

Het mooie eiland Mikonos is de afgelopen jaren sterk in opkomst gekomen en staat dan wel bekend als ????n van de Griekse toeristische trekpleisters. Dit komt doordat het eiland prachtige stranden heeft waar rond vijf uur het volume hard omhooggaat.

Bekende stranden van Mikonos zijn Parenga en Super Paradise. Deze twee stranden hebben de hele dag door luide muziek aan en is ideaal als je tot laat wilt feesten. De populairste clubs gevestigd op Mikonos zijn Cavo Paradiso, Babylon en Tropicana. Samengevat is het een echt feesteiland waar je eindeloos kan gaan stappen.

Ios

Onder de Nederlandse feestbeesten is dit eiland het meest onbekend. Echter, heeft dit eiland een van de beste feestgelegenheden waarop je vol los kan gaan. Er zijn verschillende clubs te vinden op Ios waar je de hele dag kan feesten. Daarnaast kan het dorp Mylopotas ook niet weggelaten worden. In dit dorp worden regelmatig grote feesten georganiseerd. De grote clubs op dit eiland zijn Art-Caf?? bar en Astra Cocktailbar.

Corfu

Op het Corfu eiland heb je naast de mooie stranden, monumenten en andere bezienswaardigheden veel feesten. Dit door de beste discotheken in dorpen zoals Kavos en Sidari. Naast de discotheken worden er ook vaak buiten feesten georganiseerd. Uitgaan op het mooie eiland is zeker een aanrader meet de bekende clubs als Edem Beach club en The Lemon Tree.

Kos

Het eiland Kos is onder de Nederlanders, elk jaar weer de grootste toeristische uitgaansgebied van Griekenland. Je kunt er namelijk caf?? en bars in alle soorten en maten vinden. Als je met je vrienden naar het centrum van Kos gaat, wordt je overspoeld door het nachtleven van deze stad. Op het eiland is de stad Kardamena het populairst onder de toeristen. Vooral de jongeren van Nederland komen hier volop genieten.

Kortom maakt het niet uit welke eiland je kiest. Elk eiland heeft zo zijn voordelen, bijvoorbeeld Kos en Kreta zijn meer geschikt voor de jongeren doelgroep en Mikonos voor de iets oudere doelgroep.