Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De beste restaurants op het eiland Zakynthos

4.5/5 - (4 stemmen)

Gegrild vlees op stokken met ui, tomaat en pattat De meeste mensen die op reis gaan naar een vakantie bestemming verheugen ze zich vaak op het eten van de beste restaurants.??Dit is opzich niet vreemd, aangezien het een leuke ervaring met zich mee brengt. Bezoek jij in de aankomende zomervakantie het Griekse vakantieland Zakynthos, dan zijn de opgesomde pareltjes zeker een aanrader om eens gezellig te eten.

Anadalis:??beste restaurant??in Argassi

In dit restaurant wordt mediterrane gerechten geserveerd. Deze gerechten zijn gemaakt met een moderne twist en zijn bereid met lokale ingredi??nten. De locatie is perfect, want het licht naast de zee en als je in de verte een prachtige zon achter de bergen ziet vallen, maakt het het plaatje compleet. Dit restaurant is pas sinds 2015 geopend en serveert top kwaliteit aan eten. Dit uitstekje is ook een aanrader als je een wijnliefhebber bent. Kortom een restaurant waar je een leuke avond kan rondbrengen.

Essence:??beste restaurant??in Kalamaki

Het volgende restaurant is een toprestaurant gevestigd in een tuin langs de Kalamaki weg. De gerechten zijn van vijf sterren niveau en zijn een lust voor het oog. Naast de gerechten met zelf geoogste ingredi??nten, is de service van uitstekende kwaliteit. Het restaurant Essence is voor iedereen die van culinaire gerechten houd.

Banana Baya:??beste restaurant??in Vassilikos

Als je besluit om naar Zakynthos te gaan mag je een maaltijd bij een strandtent niet missen. Het is gevestigd op een van de mooiste stranden van Zakynthos. Dat komt doordat het strand erg gezellig en schoon is. Het is dan een tip om lekker op het strand te liggen in de zon te liggen. Wanneer je maag begint te knorren kan je lekker aanschuiven in het moderne restaurant. De menukaart is niet typisch Grieks maar meer internationaal geori??nteerd.

Balsamico:??beste restaurant??in Laganas

Het restaurant is gevestigd in Laganas, een badplaats wat een walhalla is voor feestende jongeren. Hiernaast bevind het zich op een strand van Laganas. Het ziet er modern uit en heeft een uitzicht op de zee. De menukaart is zeer divers. Het is ook een optie om hier te ontbijten en te lunchen. Kortom een prima keuze voor een drukke stad als laganes.

Cross Tavern:??beste restaurant??in Kampi

Cross tavern is een Griekse taverne met authentieke Griekse gerechten zoals, tzatziki, moussaka, gegrilde groenten, vis, en vlees van de gril. Het eten is lekker maar kan niet tegen op het uitzicht. De taverne is namelijk gelegen boven op een klif en heeft een uitzicht over de helderee lichtblauwe zee. Zeker een aanrader op een droomlocatie.

Rakomeladiko:??beste restaurant??in Zakynthos (stad)

Een avondje stappen en uitgaan in restaurantjes is zeker een punt op je to-do list. Als je afvraagt welk restaurant daar lekker is. Heb ik het antwoord voor je. Bezoek Rakoomeladiko. Het is een typisch Grieks restaurant gevestigd in het hartje centrum. De buitenintrerieur zoals de tafels en stoelen staan rondom een boom wast een extra uniek geven. Daarnaast is wat ze reserveren zeker het uitproberen waard. Ze serveren namelijk allemaal gerechten die je met je vrienden, familie of kennis kan delen. Denk dan aan tapas en mezedes. Kortom een erg gezellig restaurant met zeker het potentie in een leuke / gezellige avond.