Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dassia vakantie

4.4/5 - (7 stemmen)

Dassia is gunstig gelegen aan de oostkust van het eiland, op slechts 14 km van Corfu stad (Kerkyra).
Het kijkt uit over Albani?? en het Griekse vasteland en op een heldere dag heeft u hier prachtig uitzicht over de Ionische zee. Dassia is gelegen op een vlakke, smalle vlak naast de zee, gesteund door weelderige, met bomen bedekte heuvels. Dit spectaculair mooie tafereel is niet te missen!

Bezienwaardigheden

rode en witte huisjes in griekenlandHet is een drukke, actieve resort dat graag vroeg wakker wordt en tot laat opblijft. Gedurende de dag maken vele vakantiegangers dankbaar gebruik van het kiezelstrand, een verfrissende duik in de kalme zee nemen, achteroverliggen en ontspannen, de zon langzaamaan uw huid laten verwarmen, een vakantiegevoel die we allemaal kunnen gebruiken! Verder zijn watersporten zeer populair in Dassia, met onder andere waterski??n en allerhande botenverhuur. Waarom niet investeren in een speedboot voor de dag en een bezoek brengen aan de verborgen en verlaten baaien? Er zijn zoveel mogelijkheden op Dassia dat u niet zou weten waar te beginnen, het is een meest ideale plek voor uw zomervakantie.??

Dassia is populair bij allerlei typen vakantiegangers, het is niet alleen leuk om er de rust op te zoeken nabij de vele baaien en prachtige natuur, maar ook om het nachtleven eens te verkennen. Er zijn vele bars, taverna’s en een paar disco’s waar u zich kunt uitleven met allerlei soorten muziek, van populaire muziek tot aan traditionele Griekse nummers.

Een reguliere busdienst loopt langs de kust en taxi’s zijn gemakkelijk beschikbaar om u naar het bruisende naastgelegen resort van Gouvia Ipsos te brengen. U kunt de keuze maken uit een breed scala van taverna’s, snackbars, pizzerias, strandbars en restaurants in Dassia. Ze kunnen vooral gevonden worden aan weerszijden van de drukke hoofdstraat, en sommigen van de kleinere zijstraten bieden rustige, meer traditionele atmosferen voor u om te vertoeven en genieten van een heerlijk diner. Het is een aanrader om het eten te beginnen met een voorgerecht van olijven, het kan maar zo zijn dat ze vers geplukt zijn op het eiland zelf.