Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kiotari vakantie

4/5 - (2 stemmen)

Kiotari is een zeer eigentijds en stijlvolle toeristische badplaats op Rhodos. Hoewel Kiotari aan het uitgroeien is langs het strand met meer toerisme, lijdt Kiotari nog niet aan de toeristische verzadiging die helaas teveel ontsierd van de vele traditionele resorts op Rhodos.??

Geschiedenis en cultuur

Mensen aan het duiken in helderblauwe zee met rotsen Op het strand kunt u een bamboe huisje vinden waarvan wordt gezegd dat het een tijd vertegenwoordigd waarin piraten het eiland aanvielen, de dorpelingen zouden de piraten afschrikken door vogelverschrikkers te plaatsen op het strand. Als u zin heeft om een ontdekkingstocht te maken, is een excursie naar Rhodos stad of Lindos een beste keuze, zij zijn de bakermat van de meest bekende antieke plaatsen die Rhodos te bieden heeft.??
Hier vindt u grote luxe hotels en een paar goed gerunde restaurants en tavernes en een winkelcentrum die u zal voorzien van alles wat u nodig heeft. U vindt er geen echte gemeenschap hier, hele dagen worden doorgebracht in allerlei faciliteiten om de bezoekers een zo goed mogelijke tijd te bieden. Het merendeel van de vakantiegangers zijn families of koppels, op zoek naar de rust en kalmte van de zee, daarbij zijn er nog wel enkele lokalen die er komen in de weekenden. U kunt er prachtig duiken op het mooie strand met vochtige zand.

Bezienswaardigheden

De wonderen van het aantrekkelijke, ongerepte landschap zal u een paradijselijk gevoel geven. Hoewel de stad aan het verstedelijken is, kunt u er volop genieten van ongerepte schoonheden. Imposante bergen achter de stad met aantrekkelijke groene plekken, gelegen tussen de stad en het gouden zand van het strand, zullen u versteld doen staan. Het strand biedt een panoramisch uitzicht over de prachtige blauwe wateren – een standpunt dat zelfs nog meer romantische en prachtige is bij zonsondergang. Kiotari is bezaaid exotische palmbomen en bloemen, samen met kleurrijke gebouwen is het landschap van Kiotari iets dat echt niet kan worden nagemaakt, het is pure schoonheid op zichzelf.